פרסומת של גוגל או משהו

מקינטה כמה כוסות

מקינטה 


מקינטה היא הדרך המסורתית לעשות קפה
מקינטות נעות בין גדלים של כוס 1 לבין מקינטה ענקית של 14 כוסות.
אישית לבנאדם לבד אני חושב שמקינטה של 3 כוסות מספיקה, אלא אם אתם מכורים לקפה.
את המקינטה אפשר לשים על גז או על חשמל , ואת מה שנשאר מהקפה אם לא סיימתם אפשר לשמור ולהפוך לקפה קר.
המקינטות האיטלקיות הן הסוג הכי טוב ואותן כדאי לרכוש, לא מומלץ מקינטה סינית

לחצו כאן למקינטה

הכתבות שלנו
מנדולינה בורנר מדוע אסור לעבוד עם המנדולינה לחיתוך ירקות בלי השגחה? כדי לא להחתך כמובן . יש הרבה גיבורים וגיבורות שניסו לעבוד ללא הכובע ונפצעו . בשביל שזה לא יקרה קיים כובע ההגנה של בורנר V5 שמגיע בסט וכמובן קייס ששומר על הסכינים במקומם. מוצרים נוספים שיכולים לעזור לכם לשמור על בטיחות בעבודה הן כפפות הגנה דרגה 5 ומעלה. או אפשוט לשים לך שכשעובדים עם המנדולינה לחיתוך ירקות אנו שמים את מירב תשומת הלב בחיתוך ולא מדברים עם מישהו ו\או צופים בטלוזייה או מאזינים לכל דבר. עבודה מקצועית עם המנדולינה של חברת BORNER תתן לכם תוצאות מדהימות במהירות. רוצים עוד פרטים ? לחצו על הלינק מנדולינה בורנר
להמשך קריאה >
מנדולינה לחיתוך ירקות פרוסות ציפסים אחד הדברים שעושים הכי הרבה עם המנדולינה לחיתוך ירקות של בורנר BORNER V5 הוא חיתוך צ'יפסים. מה  האופציות ? למען האמת יש המון אופציה במנדולינה לחיתוך ירקות. אז איךעושים צ'יפס בטטה? האמת מעוד פשוט . לוקחים את סכין הצי'פסים עם המרווחים הגדולים , אם הבטטה גדולה חותכים לשניים ומשתמשים בכובע SAFETY של המנדולינה. אחרי שיצרתם את הצ'יפסים מתכון מגניב: אם יש לכם תנור טורבו או AIR FRYER פשוט תעשו צ'יפסים עם סכין הצ'יפסים של המנדולינה לחיתוך ירקות. קצת מלח גס ולתנור  לקראת הסוף זרקו על זה קצת מוצרלה, תראו איזה כיף זה. לנגב עם לבנה או כל ממרח מגניב אחר מגואקמולי ועד סלסה. בתיאבון. המנדלונה לחיתוך ירקות מאפשרת לכם המון אפשרויות , אם אתם רוצים ללמוד יותר צפו בסרטון בלינק הבא לחצו כאן .
להמשך קריאה >
מנדולינה היא כלי חיתוך 1 הותיקים בשוק מגיע בדגם המתכוונן הטוב ביותר מנדולינה בורנר V5 היא קוצץ ירקות יוקרתי שמחזיק שנים 3 סכינים חיתוך בדרגות חיתוך שונות של הירקות אם אתם מעוניינים בקוצץ ירקות מקצועי קחו אותו, הוא מעולה. כמו בן שצריך להזהר עם הסכין ולעבוד כובע ההגנה לעומד זאת המאסטר סלייסר הוא גם פתרון מעולה, פשוט שמים את הירקות ועשים מספר סיבובים מהירים לכיוון השעון חותך לכיוון השני מועך, מה עדיף ? תלוי בשימוש, הסלייסר הוא לסלטים וכן גם תוך כקוצץ ירקות עם עגבניות לעומתו המנדולינה V5 היא כלי יותר מקצועי אבל שווה ללמוד לעבוד איתו. ישנם המון מדריכים ביוטיוב. למוצר עצמו לחצו כאן    
להמשך קריאה >