פרסומת של גוגל או משהו

מנדולינה TNS

מנדולינה קוצץ ירקות למטבח


המון שואלים אותנו איזו מנדולינה למטבח לקנות.
האם לקנות את המנדולינה של בורנר BORNER V5 הגרמני
או את הTNS 3000 הגרמני . 
מה התשובה? מה המנדולינה , הקוצץ ירקות הטוב יותר?
זה כבר עניין של שימוש אישי .
אני אסביר.
2 המנדולינה הן קוצץ ירקות מעולה , אבל מה ההבדל.
במדולינה של בורנר הV5 יש כיוונון של גברים אבל רק בסלייסים 
במנדולינה TNS 3000 יש כיוונון בכל הגדלים .
במנדולינה של בורנר יש 3 סכינים שצריך להחליף.
במנדולינה של TNS 3000 כל הסכינים בנויות BUILD IN
אז במה כן יותר טוב המנדולינה של בורנר כקוצץ ירקות?
סכיני הג'וליאני יותר חדות וחזקות,  רוחב המנדולינה יותר גדול.

פשוט קחו את שתיהן ותחשבו מה יותר חשוב לכם.
קומפקטיות בקוצץ ירקות ושכל הסכינים ישארו במנדולינה .
או רוחב מנדולינה סכינים יותר חזקות וכד'.
ביננו, 2 המנדולינות טובות , אני אישית יותר אוהד של בורנר במנדולינה
אבלללללל ויש אבל גדול, גם משתמש לא מעט במנדולינה של TNS 3000 בקיצוץ הירקות.

לצפייה במנדולינות לחצו כאן .

הכתבות שלנו
מאסטר סלייסר אולי קוצץ הירקות הטוב ביותר שיש היום בשוק , כמה שהוא פשוט ככה הוא עובד מעולה. מאסטר סלייסר הוא קוצץ ירקות של חברת כרמל דיירקט שמגיע עם מספר אביזרים מייבש חסה וירקות  3 סכינים מפריד ביצים חלבון וחלמון  מכסה מערבל לרטבים ומטבלים כל מה שצריך לעשות עם קוצץ הירקות מאסטר סלייסר הוא להכניס את הירקות לפנים אפשר עגבניה שלמה מלפפון ודברים ארוכים אחרים אפשר לחתוך לרבעים  מכאן הפעולה פשוטה פשוט סוגרים ונותנים 3-4 סיבובים מהירים ואני מדגיש מהירים , בודקים את הסלט  אם רוצים יותר קצוץ ממשיכים בעוד כמה סיבובים ,  במידה ואתם רוצים לעשות רוטב או רסק סובבו נגד השעון , לרטבים ולרוטב עגבניות לג'חנון וכד'   רוצים מאסטר סלייסר ? אפשר לרכוש באתר .  תהנו , וכן זה מעולה לדיאטה 
להמשך קריאה >
מנדולינה לחיתוך ירקות מתכון לג'יג'ר כבוש. במנדולינה המיוחדת של בורנר יש כפתור בצד, מהו ? ואיך הוא עוזר לנו עם הכנת ג'ינג'ר משומר. בשביל לייצר ג'ינג'ר משומר א' אנו צריכים לרכוש ג'ינג'ר טרי, ג'ינג'ר טרי הופך לורוד במגע עם מים רותחים. ג'ינג'ר ישן לא יהפוך לורוד, רק צעיר, אם תסעו להודו תראו שרוב הג'ינג'רים שמן הסתם יוצאים ישר מן האדמה הם ורודים.  מנדולינה לחיתוך ירקות הופכת לכלי עזר גדול מאוד פה,  לוקחים את הכובע  של המנדולינה בורנר V5 ונועצים בג'ינג'ר, מומלץ לפני שעושים את הפעולה לקלף את הג'ינג'ר עושים זאת בקלות. איך ? פשוט עם ראש של כפית, הקליפה יורדת בשניות.  לוקחים את המנדולינה לחיתוך ירקות עם הכוכע נועצים בג'ינג'ר ואת המנדולינה מכוונים לראש הכי דק דק דק ממש קרפצ'יו . כיוונון זה יאפשר לכם להוציא חתיכות דקות בעובר של פחות ממילימטר והתוצאה תהיה ג'ינג'ר משומר מעולה. תרתיחו מים, טהרו עם המים הרותחים צינצנת קטנה . שימו את הג'ינג'ר בפנים עם  תערובת שתכינו מראש. לתערובת מעט מלח 3 כפות סוכר בין חצי לכוס חומץ תפוחים בהתאם לצינצנת. הרתיחו את התערבות עד שהסכור יימס שפכו לתוך הג'ינג'ר שבצינצנת למקרר ואחרי 24 שעות וואלה יש ג'ינג'ר כבוש.  רוצים להגיע למוצר? הנה הלינק. לחצו כאן .            
להמשך קריאה >
קוצץ ירקות חוט   לא יודע אם ראיתם במאסטר שף או בתוכנית בישול אחרת את המוצר הזה - קוצץ חוט , אבל הוא באמת אדיר.  מדובר בקופסא עגולה שבתוכה 3 סכינים שגורסים כל דבר בשניה. בהרבה מקומות בשווקים מוכרים דגמים לא טובים של קוצץ הירקות עם החוט . הוא מתחלק ל2 סוגים טובים  1- מגיע עם 3 סכינים  והנה הקישור אליו, לחצו כאן לרכישה ופרטים 2- מגיע עם 5 סכינים , ובוחשן לרטבים טחינה וכ' והנה הקישור אליו , לחצו כאן לרכישה ופרטים. הסוד הוא לא למלא עד הסוף ולתת משיכות מהירות בקוצץ החוט לא יודע מדיי חזק כמובן בזמן שמניחים את היד עליו כדי שיהיה לכם קונטרה בזמן העבודה. שימו לב שקופסת קוצץ החוט נסגרת בנעילה בסיבוב, אם לא תסגרו תהיה סכנה שהכל יעוף עליכם כולל הסכינים. בקוצץ החוט ניתן לקצוץ אגוזים שקדים בוטנים , פטי בר- בצל עגבניה ירקות קשים ורכים , פירות פטרוזיליה כוסברה ועוד.  מעולה גם לרטים ונחשב לעוזר האישי במטבח. לחצו כאן לרכישה, תהנו  מעוניינים בכמות ממוצר זה? צרו קשר   
להמשך קריאה >