פרסומת של גוגל או משהו

הכתבות שלנו
מנדולינה בורנר V5 BORNER כמה שיטות להזהר שעובדים עם המנדולינה בורנר V5  אחת הדברים הכי חשובים הוא לא להסיח את הדעת שלכם ממנו. דבר שני , להיות מרכוז. דבר שלישי לעבוד עם הכובע שמגיע עם המנדולינה בורנר V5 . למה? כי הוא מגן על הידיים שלכם בצורה מושלמת . ואם נשאר קצת ירק? אז אל תהיו קמצנים ותהנו ממה שיצרתם, את השארית שימו בקומפוסט. קוצץ ירקות קוצץ כל ירק ופרי שתרצו אפילו שוקולד, רק תדאגו לשמור על האצבעות. מעוניינים בקוצץ הירקות מנדולינה בורנר V5 ? לחצו כאן על הלינק.  
להמשך קריאה >
מנדולינה קוצץ ירקות למטבח המון שואלים אותנו איזו מנדולינה למטבח לקנות. האם לקנות את המנדולינה של בורנר BORNER V5 הגרמני או את הTNS 3000 הגרמני .  מה התשובה? מה המנדולינה , הקוצץ ירקות הטוב יותר? זה כבר עניין של שימוש אישי . אני אסביר. 2 המנדולינה הן קוצץ ירקות מעולה , אבל מה ההבדל. במדולינה של בורנר הV5 יש כיוונון של גברים אבל רק בסלייסים  במנדולינה TNS 3000 יש כיוונון בכל הגדלים . במנדולינה של בורנר יש 3 סכינים שצריך להחליף. במנדולינה של TNS 3000 כל הסכינים בנויות BUILD IN אז במה כן יותר טוב המנדולינה של בורנר כקוצץ ירקות? סכיני הג'וליאני יותר חדות וחזקות,  רוחב המנדולינה יותר גדול. פשוט קחו את שתיהן ותחשבו מה יותר חשוב לכם. קומפקטיות בקוצץ ירקות ושכל הסכינים ישארו במנדולינה . או רוחב מנדולינה סכינים יותר חזקות וכד'. ביננו, 2 המנדולינות טובות , אני אישית יותר אוהד של בורנר במנדולינה אבלללללל ויש אבל גדול, גם משתמש לא מעט במנדולינה של TNS 3000 בקיצוץ הירקות. לצפייה במנדולינות לחצו כאן .
להמשך קריאה >
מנדולינה לחיתוך ירקות פרוסות ציפסים אחד הדברים שעושים הכי הרבה עם המנדולינה לחיתוך ירקות של בורנר BORNER V5 הוא חיתוך צ'יפסים. אחד המתכונים שאני אוהב לעשות עם המנדולינה לחיתוך ירקות של בורנר V5 BORNER הם רצועות בטטה בMULTI CHEF יש לכם כזה? נו הפלטה הזו שמחממים עליה דברים , אחלה מוצר, אם אין שימו בתנור טורבו. בקיצור מה שעושים זה משתמשים בסכין של המנדולינה של הסלייסים עושים סלייסים בערך של 5 עד 10 מ"מ את הסלייסטים משתמנים מעט בשמן זית ושמים עם מלח גס , כל 3 דקות בערך הופכים ושמים מעל טימין טעים בטירוף! המנדלונה לחיתוך ירקות מאפשרת לכם המון אפשרויות , אם אתם רוצים ללמוד יותר צפו בסרטון בלינק הבא לחצו כאן .
להמשך קריאה >