פרסומת של גוגל או משהו

מנדולינה בורנר

מנדולינה בורנר


מנדולינה לקיצוץ ירקות של בורנר הינה 1 מכלי החיתוך הטובים ביותר שיש.
קיימים בשוק המון חיקויים של המנדולינה אבל את המנדולינה של בורנר אפשר לזהות.
מאחורי המנדולינה מוטבע הסמל של BORNER בפלסטיק עצמו.
המנדולינה של חברת בורנר מגיעה במגוון צבעים ודגם הV5 המפורסם מגיע עם כפתור לשינוי גבהי החיתוך.
למה זה טוב?
מפני שאם אתם מעוניינים לעשות חיתוך עבה או דק אתם רוצים את כ השלבים מ1 מ"מ עד 10 מ"מ.
סכין ה V מיוצרת בטכנולוגיה מיוחדת בחיתוך לייזיר ומחזיקה שנים מה שנותן לכם אפשרות לעבוד עם המנדולינה בורנר שנים על שנים.

רוצים עוד פרטים ? לחצו על הלינק מנדולינה בורנר

הכתבות שלנו
מנדולינה בורנר V5  איך מנקים את המנדולינה? מותר לשים במדיח ? אז זהו שיש שיטה מאוד פשוטה, ישר אחרי שימוש שיטפו אותו במים , הזהרו לא לשפשף עם סקוצ'. יש סכנה להחתך מהסכינים וכמובן שגם הסקוצ' יחתך מהמנדולינה. איך כן לנקות? מברשת והשרייה במים . ניתן לשים במדיח כלים עד 60 מעלות. בכללי אורך החיים של סכינים בכל תחום יורד כשמנקים סכין במדיח. מומלץ ישר לשטוף וכמובן להזהר, או השרייה במים למקרה שהירק התייבש.  רוצים לרכוש 1? כנסו ללינק הבא לחצו כאן למעבר לסרטון הסברה על המוצר בדף של המנדולינה של בורנר V5  
להמשך קריאה >
קוצץ ירקות מנדולינה בורנר לחיתוך ירקות V5  סלט פפיה   אז מה נעשה היום ? סלט פפיה ירוקה ! איך ? 100 גרם איטריות שעועית זכוכית עגבניות שרי חצויות מיץ מ2 לימונים 6 כפות רוטב דגים רצוות צ'ילי חריף גזר קצוץ לג'וליאני רצועות עם המנדולינה בורנר V 5 לקיצוץ ירקות בוטנים שבורים  מתכון נוסף  לוקחים את המנדולינה בורנר לחיתוך ירקות  V5 לחיתוך וקיצוץ ירקות.  שמים את הסכין של הג'וליאני .  קולפים את הפפיה וחתוכים לחצי , עבדו עם הכובע כדי ליצור מצב של תחתכו עבודה מקצועית עם המנדולינה בורנר V5 לחיתוך ירקות מונעת פציעות אהה כן מערבבים הכל ביחד ושמים קצת כוסברה ולהגיש על מצע חסה או בקערה.  רוצים לראות מה עוד המנדולינה של בורנר יודעת לעשות ?  לחצו כאן 
להמשך קריאה >
מנדולינה לחיתוך ירקות פרוסות ציפסים אחד הדברים שעושים הכי הרבה עם המנדולינה לחיתוך ירקות של בורנר BORNER V5 הוא חיתוך צ'יפסים. מה  האופציות ? למען האמת יש המון אופציה במנדולינה לחיתוך ירקות. הסכין הראשונה במנדולינה לחיתוך ירקות היא סכין הצ'יפסים שעושים לכם מקלות צ'יפסים קלאסית. אופציה שניה היא בעצם הסלייסים הרגילים , אפשר לקבוע את עופי הצ'יפס ע"י כפתור שינוי הגבהים . האופציה האחרונה היא ג'וליאני , למקרה ואתם מעוניינים ליצור צ'יפסים מקלונים כמו שעושים עם בטטה לייבוש בתנור . מתכון מגניב: אם יש לכם תנור טורבו או AIR FRYER פושט תעשו צ'יפסים עם סכין הצ'יפסים של המנדולינה לחיתוך ירקות. תשתמשו בכובע כדי לא להחתך את הצ'יפסים שיטפו במים ואחרי שהם יבשים שימו בקערה עם 2 כפות שמן זית מלח גס וחוואג'י למרק התערובת תבלינים. את כל זה זרקו לתנור ל15-25 דק' עד שהכל מוכן ב200 מעלות והופס לקראת סיום שימו כמה גבעולי רוזמרין או טימין מעל. לנגב עם לבנה או כל ממרח מגניב אחר מגואקמולי ועד סלסה. בתיאבון. המנדלונה לחיתוך ירקות מאפשרת לכם המון אפשרויות , אם אתם רוצים ללמוד יותר צפו בסרטון בלינק הבא לחצו כאן .
להמשך קריאה >