פרסומת של גוגל או משהו

מזרונית כיסוי מיטה

מזרונית - כיסוי מיטה


למה זה כל כך חשוב?
תחשבו על זה שאתם קונים מזרון משקיעים אלפי שקלים ובוף פק נשפך מיץ.
לא חבל ?
מה עכשיו ? תכבסו את המזרון ? 
אי אפשר!
כיסוי מטה או בשמו הפילוסופי מזרונית יעזור לכם למנוע את כל הבלאגן הזה.
אל תתבלבלו בין שעוונית למזרונית, שעוונית היא ניילון מרעיש לעומת מזרונית.
עשויה מחומרים איכותיים במבוק ו100% כותנה וכמובן כיסוי מונת מעבר נוזלים ומונעת הזעה.

זה כמו התעודת ביטוח של המזרון שלכם, כננו ללינק פה וקחו לכם מזרונית לחיים
 

הכתבות שלנו
קוצץ ירקות מנדולינה בורנר לחיתוך ירקות V5  סלט פפיה   אז מה נעשה היום ? סלט פפיה ירוקה ! איך ? 100 גרם איטריות שעועית זכוכית עגבניות שרי חצויות מיץ מ2 לימונים 6 כפות רוטב דגים רצוות צ'ילי חריף גזר קצוץ לג'וליאני רצועות עם המנדולינה בורנר V 5 לקיצוץ ירקות בוטנים שבורים  מתכון נוסף  לוקחים את המנדולינה בורנר לחיתוך ירקות  V5 לחיתוך וקיצוץ ירקות.  שמים את הסכין של הג'וליאני .  קולפים את הפפיה וחתוכים לחצי , עבדו עם הכובע כדי ליצור מצב של תחתכו עבודה מקצועית עם המנדולינה בורנר V5 לחיתוך ירקות מונעת פציעות אהה כן מערבבים הכל ביחד ושמים קצת כוסברה ולהגיש על מצע חסה או בקערה.  רוצים לראות מה עוד המנדולינה של בורנר יודעת לעשות ?  לחצו כאן 
להמשך קריאה >
מכונת פופקורן היא מוצר מדהים לכל ארוע אז השכרתם מכונת פופקורן , מה עכשיו ? האמת שהשימוש במכונת פופקורן הוא דיי פשוט , כל מה שעליכם לעשות הוא להגיע לשוק או למכור הקיטניות הקרוב לביתכם ולרכוש כמות יפה של גרעיני תירס וזהו . השלב הבא הוא לחמם את המכונה כ5 דקות  ולאחר מכן לשים מעט שמן קנולה בערך כף לכל כוס של גרעיני תירס. מכניסים לתוך סיר הטפלון של מכונת הפופקורן ומחכים כמה דקות זה הכל  , לאחר מכן שלא שומעים פיצוץ תירס כמה שניות אפשר לרוקן את הסיר ומה שנשאר בו  מכונת פופקורן היא דבר מדהים ומה שנחמד שגם לא משמין, מעט מלח ופופקורן גם יכול ללכת עם תבלינים ומטבלים, אם אתם לא משעמיים D:   מעוניינים להזמין מכונת פופקורן לארוע שלכם או כל מכונה אחת כמו קרפים מפלי שוקולד וכד' ? השאירו פרטים ונחזור אליכם בלינק הבא.  לחצו כאן   
להמשך קריאה >
מנדולינה לחיתוך ירקות מתכון לג'יג'ר כבוש. במנדולינה המיוחדת של בורנר יש כפתור בצד, מהו ? ואיך הוא עוזר לנו עם הכנת ג'ינג'ר משומר. בשביל לייצר ג'ינג'ר משומר א' אנו צריכים לרכוש ג'ינג'ר טרי, ג'ינג'ר טרי הופך לורוד במגע עם מים רותחים. ג'ינג'ר ישן לא יהפוך לורוד, רק צעיר, אם תסעו להודו תראו שרוב הג'ינג'רים שמן הסתם יוצאים ישר מן האדמה הם ורודים.  מנדולינה לחיתוך ירקות הופכת לכלי עזר גדול מאוד פה,  לוקחים את הכובע  של המנדולינה בורנר V5 ונועצים בג'ינג'ר, מומלץ לפני שעושים את הפעולה לקלף את הג'ינג'ר עושים זאת בקלות. איך ? פשוט עם ראש של כפית, הקליפה יורדת בשניות.  לוקחים את המנדולינה לחיתוך ירקות עם הכוכע נועצים בג'ינג'ר ואת המנדולינה מכוונים לראש הכי דק דק דק ממש קרפצ'יו . כיוונון זה יאפשר לכם להוציא חתיכות דקות בעובר של פחות ממילימטר והתוצאה תהיה ג'ינג'ר משומר מעולה. תרתיחו מים, טהרו עם המים הרותחים צינצנת קטנה . שימו את הג'ינג'ר בפנים עם  תערובת שתכינו מראש. לתערובת מעט מלח 3 כפות סוכר בין חצי לכוס חומץ תפוחים בהתאם לצינצנת. הרתיחו את התערבות עד שהסכור יימס שפכו לתוך הג'ינג'ר שבצינצנת למקרר ואחרי 24 שעות וואלה יש ג'ינג'ר כבוש.  רוצים להגיע למוצר? הנה הלינק. לחצו כאן .            
להמשך קריאה >